Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

Lagano, Lagano bodo peli Novi Fosili

Popularni Novi Fosili z novim singlom Žurnal24 main
Novi Fosili prihajajo z novim hitom Lagano, Lagano, ki ga bomo v Sloveniji lahko slišali 19. novembra v Ajdovščini.

Priljubljena hrvaška skupina Novi Fosili je posnela novi singl Lagano, Lagano, ki je poleg pesmi Kad Bog sve zbroji že drugi singl zapovrstjo, ki napoveduje prihod novega, težko pričakovanega albuma. Pesem je delo prepoznavne avtorske dvojice Dujmić-Cvikić.

 

Lagano, Lagano nosi veliko spominov iz preteklega časa in bi moral postati hit že davnega leta 1991, a je takratna vojna zamrznila nadaljnji razvoj kariere hrvaške skupine. Zato so to pesem nesebično namenili v humanitarne vrste ter jo tako prepustili voditeljski trojici takrat najbolj gledane otroške oddaje Malavizija.

 

Sanja, Rajko, Zec, Marinko in Brada pripravljajo koncertno turnejo, v okviru katere bodo obiskali deset hrvaških mest in s svojo publiko ter nepozabnimi hiti proslavili svojo 40. obletnico glasbenega ustvarjanja. Slovenski navdušenci hrvaške skupine bodo prišli na svoj račun 19. novembra v dvorani ŠC Police v Ajdovščini.

 

Pesmi lahko prisluhnete tukaj. Novi Fosili – Lagano, Lagano

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.