Magazin > Film & Glasba & TV
97 ogledov

"Lahko vam priskrbim delo na komunali"

Zmenek na slepo Anja Terlep Planet TV
Poljubljali so se počez, kondomi ostali zaprti.

Tretja oddaja Zmenek na slepo je poskrbela za največ poljubov in dotikov do zdaj. Predrzna ekipa dvajsetletnikov se je v temnici bolj malo pogovarjala in veliko poljubljala. Kandidatka Anja, o kateri smo že pisali, se je v temnici odločila natančno pretipati Jerneja, saj ga je prijela kar za spolni organ, kar je dvignila veliko prahu. Anja pa ljudem, ki se nad njenim dejanjem zgražajo, odgovarja, da jim lahko priskrbi delo na komunali, ker se očitno radi vtikajo v vsak drek. Anja se je poljubljala kar z dvema kandidatoma, a domov odšla samska.

Tudi Maja se je poljubljala z dvema kandidatoma – s Primožem in Juretom. Dekle sta čakala na balkonu oba, a se je odločila za nekdanjega hokejista in bivšega fanta Alenke Gotar Jureta, ki je v oddajo prinesel tudi kondome, a so ti ostali zaprti.

Komentarjev 3
  • Ziher 14:25 25.januar 2014.

    Suzana Jakšič je v Anji dobila konkurenco, saj se obe prijavljata na vse možne šove, kar jih prirejajo naše televizije. Načelno nimam proti nobeni nič, ker, če sami nista dovolj kritični do sebe, potem naj ne pričakujeta ne vem kakšnega ...prikaži več uspeha. Če ju lahko primerjam med seboj, Anja vodi v mladosti, Suzana pa v tem, da je nastopila v šovu "kmetija", kamor bi tudi Anja bolj spadala, glede na kmečki prijem partnerja za "ja*ca", v oddaji "zmenek na slepo". Rad bi še kdaj v kakšnem šovu videl Irmo, saj veste katero?, če ne veste, je pa tudi prav.

  • Oxxo 13:53 25.januar 2014.

    PS: Da ne omenjam "zaigrane" voditeljice zmenkov... ODPISANO... Skratka ženska nikakor ni primerna za vodenje takih oddaj & šovov. Še blizu harmonike ni bila pristna!

  • Oxxo 13:51 25.januar 2014.

    Tale zmenek je "kr neki" ... Telekomu manjka kvalitetnega in KREATIVNEGA kadra... da bi izboljšali svojo programsko shemo!