Magazin > Film & Glasba & TV
50 ogledov

Lahko zadenete 100 tisoč evrov

Evri Shutterstock
Spomladi na Planet TV prihaja nov šov Denar pada (The Money Drop). Tekmovalci se bodo v kvizu potegovali za 100.000 evrov.

Denar pada (The Money drop) bo na Planet TV prvič predvajan aprila 2013. "Tekmovalca morata delovati kot tim, da premagata enega največjih izzivov v življenju – kako zadržati 100.000 evrov gotovine, ki sta jo dobila na začetku oddaje. V kvizu sta tekmovalca namreč postavljena pred najbolj kruto napravo, kar smo jih kdaj videli v kvizih na slovenskih televizijah. Naprava ima štiri polja, na vsakem polju se izpišejo morebitni odgovori na vprašanje. Kar morata tekmovalca narediti, je, da svoj denar stavita na pravilen odgovor. Če nista prepričana, kateri odgovor je pravi, lahko denar porazdelita po poljih. Če stavita na napačen odgovor, se polje pod odgovorom razpre, denar pade v napravo in je tako izgubljen za vedno,“ potek šova opisujejo na Planet TV.

Prijave že potekajo.

Po naših informacijah bo šov vodil Jonas Žnidaršič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.