Magazin > Film & Glasba & TV
808 ogledov

Lara o goloti: "Morali bi zamegliti"

Lara, Kmetija: nov začetek Planet TV
Na Kmetiji so se rodila prijateljstva, pa tudi simpatije. Lara je povedala, kaj se je dogajalo med njo in Matejem, spregovorila o odnosu z Denisom pa tudi o tem, kaj si misli o tem, da so jo golo ujeli med umivanjem.

Iz vaših besed smo lahko razbrali, da se je Matej spogledoval tako z vami kot s Kristino in Žano. Kako je to kazal?
Ne bom prav preveč o tem razglabljala. Videlo se je v kretnjah, pogledih. Žana in Kristina sta vezani in mislim, da bi on lahko že od začetka vedel, da ne bo nič dosegel. Meni je bil na začetku zelo všeč, a sem ga potem vzela kot prijatelja. Malo se mi je zameril, da je na koncu začel za mano gledati. Prepozno je začel.

Če bi na začetku pokazal zanimanje, ali bi imel možnost za kaj več, mogoče tudi po šovu?
Z moje strani zagotovo da. Kaj bi se pa potem zunaj dogajalo, je pa druga stvar. Konec koncev se lahko zdaj, ko bomo zunaj, še kaj zgodi.

Kakšen je bil odnos med vama z Žano? So bila med vama romantična ali prijateljska čustva?
Jaz sem do nje gojila samo močna prijateljska čustva. Nisem si nikoli predstavljala, da lahko v takem šovu spoznam osebo, ki bi mi tako veliko pomenila. Vedela sem, da ima fanta in nisem nikoli razmišljala o tem, da bi z njo imela karkoli več. Zakaj bi drugemu skakala v zelje? Sedem milijard nas je na svetu in ni edina. Je pa prava prijateljica.

Kako gledate na to, kako so prikazali vajin odnos?
Kar je bilo prikazano, je bilo za šov. Tega sva se zavedali in pri tem sodelovali. Nama je bilo zabavno, vseeno pa je bila neka simpatija, ki se sicer ni razvila.

Povsem drugačen odnos kot z Žano sta imela z Denisom. S čim vas je najbolj prizadel?
S tem, ko je neprestano ponavljal, da nič ne delam, da ne premaknem svoje riti. Očitno me je želel čustveno potlačiti. Sem delala, ampak mogoče malo počasneje. Moje delo z njegove strani ni bilo nikoli cenjeno. Enostavno me je minila volja. Prišla sem do zaključka, da je bolje, da delam po svojih zmožnostih, ne da se ubijem, a da je naloga še vedno narejena. Denisa bi pa najraje poslala na Mars in tam zaklenila v eno kletko.

Je bilo z njim huje shajati kot s Klemnom?
S Klemnom sva imela samo en buren teden, z Denisom sva imela dvanajst burnih tednov. Če bi bil Klemen še naprej tam, mislim, da bi se dobro razumeli. V tednu, ko nas je vse punce psihično mučil, nas je zelo dotolkel. Naslednji teden pa smo se dobro razumeli. Na dolgi rok bi bilo z njim najbrž lažje shajati.

Se vam zdi, da je obstajala možnost, da bi Klemnovo psihično nasilje prešlo v fizično?
Na podlagi videnega, mislim, da je možnost, da prestopi s psihičnega v fizično nasilje. Do katere mere ne vem, niti ne morem tega trditi, ker se to ni zgodilo. Kot smo mi to doživljali, bi bila možnost, da se to zgodi.

"Gledalci imajo najbrž občutek, da smo se samo kregali"

Koliko časa ste potrebovali, da ste se sprijaznili z razdejanjem na kmetiji, po tem ko je nastopila kriza?
Mislim, da sem rabila kar kakšen dan ali dva. Vse je bilo uničeno, kuhinja je bila v razdejanju, kozolca ni bilo več, pa so se fantje zanj zelo trudili, stranišča ni bilo. Vsi smo bili v šoku. Prvi večer je bila obrambna reakcija smeh, naslednje jutro pa je nastopil resen šok in nam je šlo kar na jok.

Za katero stvarjo vam je bilo najbolj žal?
Za straniščem in za hrano. Stranišče, ki so ga fantje zgradili, je bilo super, ampak je bilo staro še vedno boljše. V kleti pa smo imeli veliko zalogo hrane, ki je ni bilo več.

Vam je žal, da katera od stvari, dogodkov ni bila prikazana na televiziji?
Najbolj mi je žal, da ni prikazano, koliko smo mi v bistvu delali. Kar vidimo v oddajah, je samo kreganje. Zdi se mi, da imajo gledalci občutek, da smo se samo kregali in nič delali. Na kmetiji smo veliko delali, ker si moral veliko delati. 

Kako gledate na to, da so vas večkrat ujeli golo pod prho?
Zelo sem jezna predvsem zaradi prvega posnetka, ker ni bil zamegljen, tako kot bi moral biti. Bili smo na kmetiji in treba se je bilo tuširati in so nas pač posneli. Nisi mogel čakati, da ne bo kamere zraven, da se boš šel tuširati. Vedela sem, da sem v resničnostnem šovu. Upala sem, da bo vse zamegljeno, ampak žal ni bilo. Razumem pa, da so mene snemali, ker ne vem, kdo bi si želel Jasmino gledati na televiziji.

Komu napovedujete zmago in komu jo privoščite?
V tem trenutku si želim, da zmaga Darinka. Že res, da se na začetku nisva razumeli, a sva se kasneje spoznali in je nastalo iskreno prijateljstvo in zavezništvo. Res mi je hudo, da sem jo pustila v tem kačjem gnezdu. Privoščila bi pa tudi Mateju. Najmanj pa privoščim Jasmini in Denisu, ker si s takim odnosom ne zaslužita zmage. Toliko krega, kot sta onadva ustvarila, ga po mojem tudi naši paralmentarci ne.

Zdaj že lahko primerjate delo na kmetiji v šovu z delom na kmetiji doma. Kaj so glavne razlike? Je sploh kakšna stvar, ki je bila na kmetiji lažja kot doma?
V bistvu na kmetiji ni bila nobena stvar lažja, kot je doma, ker imaš doma boljšo opremo. Sama samokolnica na kmetiji je bila lesena in zato zelo težka, doma imam plastično in dva boksa z lahkoto skidam. Na kmetiji pa je bilo treba enega štirikrat. Doma imaš vse veliko bližje. Gnojišče je na primer doma blizu, na kmetiji pa si moral pri kravi 200 metrov v eno stran peljati. Doma imamo v boksih napajalnike, na kmetiji je bilo treba vodo živalim prinesti. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.