Magazin > Film & Glasba & TV
55 ogledov

Lara se je lotila Denisa

denis, lara Planet TV
Med Laro in Denisom je bilo že včeraj vroče, danes pa se bo njun odnos še bolj zaostril.

Denis je Laro obtožil lenobe, zaradi česar je mladenki počil film. "Pi*** ti m******, bodi že enkrat tiho,“ je zakričala in odvihrala iz skednja ter novinarju priznala, da bi Denisa najraje udarila.

Kot so pokazali v napovedniku za današnjo oddajo, se je situacija le dan pozneje še dodatno zaostrila, saj med njima niso več letele le kletvice, ampak tudi krožniki.

Začelo se je, ko je Denis naznanil, da si poln krožnik hrane zaslužijo le tisti, ki so delali. Lari in Kristini, ki sta z Žano čez dan več opravljali kot delali, je zato namenil le pol obroka. Lara je ob tem izgubila živce in Denisu zagrozila z brcami v mednožje.

Po besednem dvoboju je s krožnikom odvihrala do glave družine in ga vrgla pred presenečenega Denisa.

Ima Denis prav ali podpirate Laro? 

Komentarjev 4
  • Almir24 14:44 30.oktober 2014.

    LARA IN ŽANA.... vi 2 sta modelke in pol. Ne se dat in bit ferplay do konca ! Luštne sta tud ful !!!! :*

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 01:49 26.september 2014.

    ma če morjo vsi delat morjo vsi delat enak, ne pa da eni delajo cel dan drugi pa pol dneva. nevem če je manj hrane prav način ampak nekak je treba se odzvat na nedelo. opravljanje pa res ne sod ...prikaži večd na kmetijo.Lara pretirava s svojm odzivom. Pač ne more pričakovat da če v izi dela da bo enak dobila k tisti k ornk delajo. Živčen človk.

  • mima-šiš 19:26 25.september 2014.

    Tej Lari se vidi da je živčni bolnik. Predvsem je razvajena in ni navajena da česa ne dobi. Zato pa se ji prav trga. Zanimiv socialni eksperiment, prav rad spremljam ker se včasih res pokažejo resnični obrazi.