Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Larry King se poslavlja

Voditelj si bo vzel več časa za svojo družino. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Slavni ameriški televizijski voditelj Larry King se s svojo oddajo v živo poslavlja od zvestih gledalcev.

Legendarni televizijski voditelj Larry King je najavil, da se jeseni z oddajo Larry King Live poslavlja z malih zaslonov. Na televizijski mreži CNN je vodil oddajo več kot četrt stoletja, v kateri je imel več kot 40 tisoč intervjujev s politiki, strokovnjaki, športniki in zvezdniki. 76-letni voditelj je povedal, da se umika iz osebnih razlogov, želi si namreč več časa preživeti s svojo družino.

"Govoril sem z ljudmi tukaj na CNN in jim povedal, da si to jesen želim končati oddajo Larry King Live, nočni šov, kar so na CNN prijazno sprejeli. Tako bom imel več časa za družino," je zapisal na svoji spletni strani. "Še vedno bom del CNN-družine, še bom vodil posebne oddaje o državnih in mednarodnih vsebinah."

Pred kratkim se je veteran celo vpisal v Guinnessovo knjigo rekordov kot voditelj najdlje trajajočega šova. Ponosen je izjavil, da se z zaključenim poglavjem veseli prihodnosti in novega poglavja v svojem življenju.

Njegov zakon s sedmo ženo Shawn Southwick je bil na začetku leta na majavih tleh, potem ko je King vložil zahtevo za ločitev. Paru pa je tako le uspelo zgladiti razlike in ostaja v zakonu.

Datum zadnje oddaje še ni znan, bo pa novembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.