Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Lastna televizija ji je naredila krivico

teden mode fashion week Tjaša Kokalj Arhiv Fashion Week
V zadnji oddaji Top 4 so voditeljico Tjašo Kokalj prikazali kot okrutno in brezsrčnico, a temu ni tako …

Simona, Top 4 | Avtor: Facebook Facebook
"Tole je popoln poraz in čisti polom, jaz bi na tvojem mestu raje gola stala tukaj kot pa v tej obleki. Kaj se ti je dogajalo v mislih, ko si izbrala to ničvredno krpico? Jaz ji ne dam nobene možnosti več, mislim, da je ne boš več nosila. Želim si, da izbrišem to fotografijo iz moje glave," je le nekaj izjav, s katerimi je Tjaša Kokalj okarala zdaj že nekdanjo tekmovalko šova Top 4 Simono, ki si je v stilskem izzivu nadela modno obleko. Številni menijo, da je bila Tjaša do Simone preveč kruta, a voditeljica nam je izdala, da je za to očitno kriva montaža.

"Šele v ponedeljek sem se vrnila z dopusta in videla, da je nastala cela štala. Ne vem, zakaj takšen odziv, saj je tudi Simona priznala, da je bil to njen spodrsljaj. Seveda pa obleke nisem razrezala brez njenega privoljenja. Simona je prijetno dekle in ne želim, da jo ta obleka definira, saj res ne laska njeni postavi in se je s tem, da jo razreževa, strinjala. Tudi sama sem kdaj naredila kakšno modno napako in vem, da bi se zelo burno odzvala, če bi mi kdo brez mojega privoljenja raztrgal obleko. Če Simona ne bi bila za to, obleke vsekakor ne bi razrezala," je povedala Tjaša, a očitno ravno tega privoljenja v oddaji niso pokazali in jo tako prikazali v precej kruti luči.

"Kot modni navdušenki se mi zdi prav, da izrazim svoje mnenje, sploh ker je Simona že na začetku izrazila željo, da bi rada postala modna oblikovalka in in da bi oblikovala za močnejše ženske. Tako sem od nje veliko pričakovala, a me je vseeno nekako razočarala," je dodala voditeljica.

Komentarjev 1
  • Andrej Kovačič 13:31 16.oktober 2013.

    pa kaj si ti ja noooor haha kaj si je oblekla..... eh se pa se te v špegel poglej preden se fotkaš ajoj