Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Lažete lahko, ampak pošteno

Laži, ampak pošteno SiTi Teater
Po ustvarjalnem dnevu, za katerega bo poskrbel 14. festival mladih kultur Kunigunda, si v Domu Kulture Velenje privoščite kanček smeha ob ogledu monokomedije Laži, ampak pošteno.

Mednarodno uveljavljeni strokovnjak za poštene in temeljite laži, ekskluzivni lastnik licence MPL® (Motivator poštenega laganja), doktor Borut Veselko, vas bo s prikazom osnovnih tehnik laganja v eni sami uri naučil prepoznati škodljivo laž. Laži se boste od zdaj naprej lahko le še smejali v obraz.

Vstopnina je 5 evrov.

Ustvarjajte, bobnajte in plešite
Na 14. festivalu mladih kultur Kunigunda bo pestro tudi čez dan. Ob 11. uri lahko z vodjo skupine The Stroj Primožem Oberžanom v KRMC preizkušate svoj občutek za ritem, urite domišljijo in odrsko nastopanje ter razvijate ustvarjalnost.

Ob 17. uri boste na travi poplesavali ob afriškem bobnanju. Tri ure pozneje, ob 20. uri spoznajte borilni ples capoiera, ki vam bo morda v pomoč pri poskakovanju na koncertu zasedb Mrigz&Ghet ter Stekli psi, ki bo ob 22. uri v eMCe placu.

Udeležite se utripa glasbe na Titovem trgu, kjer bodo ob 21.30 člani društva CUF v audio-vizualnem nastopu manipulirali z zvokom in svetlobo ter ustvarili edinstven performance. Vstopnine ni!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.