Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Laži, ki jih ne pozabiš

White Lies v Kinu Šiška
1/34
Žurnal24 main
Sinoči so po Ljubljani žgale kitare. Medtem ko je v Cvetličarni svojo kitaro vihtel Paul Gilbert, v Kinu Šiška londonski fantje White Lies večglave publike nedvomno niso pustili na cedilu.

Harry McVeigh, Charles Cave in Jack Lawrence-Brown, ki slišijo na skupno ime White Lies, so ubrali podobno pot kot v soboto na Žuru z razlogom brooklynska zasedba MGMT. Polovico koncertnih pesmi z njihovega prvega in za zdaj še edinega albuma, so prepevali z entuziasti, ki so le dočakali njihov nastop v živo, drug polovico pa so tvorile pesmi z novega ploščka Ritual, ki izide 17. januarja.

Po domači predskupini Sphericube so svoj prihod na oder obeležili s pesmijo A Place To Hide, s katero so pritegnili še kakšno uho iz preddverja. Da so v dveh letih od izida prvega albuma To Lose My Life glasbeno še malce zrastli, so dokazali s komadi, publiki sicer še neznanimi, a je tudi ta Londončanom dokazala svoje - singel Bigger Than Us, ki ga bo moč dobiti 3. januarja, so mnogi poznali že zelo dobro.

To Lose My Life, E.S.T, From The Stars, Unfinished Business, Farwell To The Fairground so pesmi, ki so se poleg novih uvrstile  v njihov koncertni repertoar, niso pa seveda pozabili na Death, ki je bil kot prvi na ploščku To Lose My Life,  na koncertu zadnji. Nepozabno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.