Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Le kaj bi lahko še šlo narobe?

Prekrokana noč 3
1/6
Žurnal24 main
Volčja bratovščina se vrača! Spet bo noro, spet bo smešno in spet bo bolelo …

Warner Bros. Pictures in Legendary Pictures predstavljata Prekrokana noč 3 – tretji in zaključni del komedijske franšize režiserja Todda Phillipsa, ki podira vse rekorde. O tretjem delu ni veliko znanega. Zagotovo pa tokrat ni nobene poroke in nobene fantovščine. Le kaj bi potemtakem lahko šlo narobe? Izjemno veliko …

Tokrat jih lovil John Goodman

V Prekrokani noči 3 se kot Phil, Stu, Alan in Doug vračajo Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis in Justin Bartha; poleg njih tudi Ken Jeong, Heather Graham in Jeffrey Tambor, pridružuje pa se jim še John Goodman. Todd Phillips režira po scenariju, ki ga je, tako kot za Prekrokano noč 2, spisal skupaj s Craigom Mazinom, ki je povedal, da bo tretji del popolnoma drugače od prvih dveh delov.

Napovednik sicer razkriva, da se film začne s tragedijo – pogrebom Alanovega očeta. Zaradi Alanovega iracionalnega obnašanja med pokopom se ostala druščina odloči, da Alana  prepričajo v zdravljenje. Njihove načrte pa prekrižajo nepridipravi, ki iščejo gospoda Chowa.  

Epski zaključek v naša kina prihaja 30. maja 2013.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.