Magazin > Film & Glasba & TV
101 ogledov

Le kaj bi na te vroče posnetke rekel Elvis?

Riley Keough
1/3
Profimedias
Vnukinja legendarnega Elvisa Presleyja, Riley Keough, je dobila vlogo v seriji "The Girlfriend Experience“, v kateri igra dekle na poziv.

Pretekli konec tedna so v ZDA začeli predvajati serijo The Girlfriend Experience, v kateri v glavni vlogi igra Riley Keough, hčerka pevke Lise Marie Presley.

Lepotička igra študentko Christine Reade, ki dela za neko podjetje v Čikagu. A mladenka ima še eno službo – je dekle na poziv.

V seriji je zato veliko gole kože in vročih prizorov, s katerimi pa mlada igralka ni imela težav. Težave pa ji je predstavljala zgodba ... "S seksom za eno noč se ne morem poistovetiti. Ne razumem, kako lahko na seks gledajo na takšen način,“ je pred časom povedala 26-letna vnukinja pevca Elvisa Presleyja in dodala, da je tudi zato dolgo oklevala, ali si te vloge zares želi. "Ne želim igrati stvari, ki jih ne razumem. Zato sem bila zaskrbljena. Lahko to osebo razumem? Se bom lahko z njo poistovetila? Na koncu mi je uspelo,“ je razložila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.