Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Le kako ji to uspe?!

Le kako ji to uspe?! IMDb
Romantično komedijo Le kako ji to uspe, posneto po istoimenski knjižni predlogi pisateljice Allison Pearson, si lahko premierno ogledate v kinematografih po Sloveniji.

Uspešna finančna poslovodkinja Kate (Sarah Jessica Parker) skuša uskladiti naporno kariero z nič manj obremenjujočim družinskim življenjem, saj ne želi zamuditi odraščanja otrok. Nova priložnost napredovanja dodatno obremeni njen urnik, za še več poslovnih in čustvenih skušnjav pa poskrbi novi šarmantni poslovni partner Jack (Pierce Brosnan).

Razpeta med zvestobo do ljubečega moža in otrok in na drugi strani z željo po osebnem uspehu, skuša Kate najti pravo pot v labirintu sodobnega življenja.

Zgodba, ki jo je Allison Pearson napisala na podlagi lastnih izkušenj, je pravzaprav zgodba marsikatere ženske. Takoj po izidu leta 2002 je roman naletel na izjemno navdušenje tako bralcev kot kritikov. 23 tednov se je v Ameriki obdržal na vrhu lestvice najbolje prodajanih knjig, do danes pa se je po svetu prodal v skoraj štirimilijonski nakladi. Oprah Winfrey ga je označila kot nacionalno himno zaposlenih žensk.

Premiero si lahko ob 19. uri ogledate v Planetu Tuš v Celju, Kranju, Mariboru, Novem mestu in Kopru, v ljubljanskem Koloseju pa bo na sporedu ob 20. uri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.