Magazin > Film & Glasba & TV
5639 ogledov

Lea Mederal bo Kupid v novi oddaji Zmenki

Lea Mederal TV3
Se še spomnite legendarnih Zmenkarij, ki jih je vodila Katarina Čas? Prihaja nova era. V oddaji Zmenki na TV3 se bo v vlogo Kupida prelevila plavolaska Lea Mederal.

Na TV3 prihaja nova zabavna oddaja Zmenki, ki jo bo vodila zgovorna Lea Mederal, ki je že v oddaji Vroče z Leo pokazala, da je brez dlake na jeziku. Tokrat bodo vprašanja manj žgečkljiva, kot so bila v tisti oddaji, a kot pravi Lea, so te stvari relativne.

"Vprašanja ne bodo tako žgečkljiva, je pa res, da je to relativno. Nekaterim se zdi sporno že vprašanje, kdaj so prvič seksali. Jaz bi na to vprašanje na primer odgovorila, kdo drug pa ne bi,“ je za Žurnal24 povedala plavolaska, ki je svojo srečo v ljubezni sicer že našla in se bo jeseni s svojim izbrancem Miho tudi poročila.

Lea nam je razkrila, da bo oddaja zelo zabavna, saj ne bo zgolj odgovarjanje na vprašanja, ampak se bodo morali tekmovalci za glavnega akterja potegovati tudi skozi igro. "Poleg odgovarjanja na vprašanja, bodo morali kandidati opravljati tudi raznorazne naloge. Če opravijo nalogo, se bo eden od kandidatov, ki se potegujejo za 'tarčo', premaknil naprej. Delovalo bo podobno kot Človek ne jezi se,“ v smehu pove Lea in doda, da že komaj čaka, da začnejo s snemanjem.

Zmagovalec bo s kandidatom, za katerega se je potegoval, lahko odšel na zmenek: na večerjo, kosilo, izlet …

Oddaja bo na sporedu od 24. junija dalje, od ponedeljka do petka ob 20. uri.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.