Magazin > Film & Glasba & TV
14 ogledov

Lennona bodo videli ...

Žurnal24 main
Izžrebali smo pet srečnežev, ki dobijo vstopnico za ogled filma Nowhere Boy - Zgodba o Johnu Lennonu.

Pet bralcev je pravilno odgovorilo na vprašanja in si prislužilo brezplačno vstopnico za ogled filma. Srečo pri žrebu so imele Branka T., Nika B., Anica B., Lucijana V. in Vesna I. Čestitke!

V filmu spoznamo spoznamo radoživega 15-letnega mladeniča, ki odrašča na ulicah Liverpoola. Razpet med predanostjo do tete, ki ga je vzgajala od malih nog, in navezanostjo na svobodomiselno mamo, ki išče njegovo pozornost, se John zateče v svet umetnosti in glasbe. Pritegne ga nova zvrst glasba iz ZDA in ko sreča sorodno dušo v nadarjenem Paulu McCartneyju, se začne pisati zgodba najbolj uspešne skupine v zgodovini glasbe.

Za vlogo mladega Lennona so igralca iskali širom po Veliki Britaniji. Aaron Johnson je ustvarjalce filma očaral tako s svojim nastopom kot z videzom, saj je pretresljivo podoben samemu Lennonu v najstniških letih. Za vlogo je delal z učiteljem govora, naučil se je igrati kitaro. Film je videla tudi Yoko Ono in bila je navdušena nad izbiro in njegovim nastopom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.