Magazin > Film & Glasba & TV
106 ogledov

Lenny Kravitz na odru pokazal penis

Lenny Kravitz Profimedias
Pevec Lenny Kravitz si je na Švedskem med koncertom strgal hlače in ob tem pokazal, da pod njimi nima oblečenih spodnjih hlač. Oboževalci so imeli priložnost videti bogastvo, ki ga skriva v hlačah.

V Stockholmu se je pevcu Lennyju Kravitzu pripetila manjša nezgoda med tem, ko je na odru zelo vživeto prepeval svoje največje hite. V nekem trenutku je med igranjem električne kitare naredil velik počep v usnjenih hlačah, ki pa pritiska počepa niso zdržale. Hlače so se strgale po šivu in Lenny je vsem svojim oboževalcem pokazal, da ne nosi spodnjih hlač.

Na njegovo žalost in verjetno na veselje oboževalk, je pevec oboževalcem pokazal svoj penis. To pa ni vse. Vsem je pokazal tudi, da ima na intimnem delu uhan.

Na njegovo prigodo pa je odgovoril tudi slavni Steven Tylor, pevec skupine Aerosmith, ki je prijatelju napisal sporočilo: "Model, brez spodnjih hlač in še uhan! Je*****! Nikoli mi nisi tega pokazal!“ Sliko sporočila je objavil Lenny na svojem Twitter profilu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.