Magazin > Film & Glasba & TV
52 ogledov

Letošnji viktorji šele junija

viktorji Anže Petkovšek
Najprestižnejše slovenske medijske nagrade viktorje bodo letos podeljevali v Mariboru.

Viktorje za najvidnejše dosežke v slovenski medijski industriji bodo letos podeljevali nekaj mesecev kasneje, kot je bilo v navadi do zdaj. Prireditev bo v soboto, 7. junija, v SNG Maribor, neposredni televizijski prenos pa bo na 1. programu TV Slovenija.

Letos bo podeljenih 13 viktorjev – šest strokovnih viktorjev in šest viktorjev popularnosti ter najžlahtnejši, viktor za življenjsko delo.

Viktorje podeljuje revija Stop pod okriljem Krater Medie. Letos bodo podeljeni enaindvajsetič.

V šestih kategorijah za viktorje popularnosti vse do 13. aprila poteka glasovanje v naslednjih kategorijah: TV-osebnost (Klemen Slakonja, Mario Galunič, Slavko Bobovnik, Boštjan Romih in Vid Valič), TV-oddaja (Moja Slovenija, Vid in Pero šov, Odmevi, 24ur in Moj dragi zmore), glasbeni izvajalec (Tanja Žagar, Modrijani, Jan Plestenjak, Siddharta in Magnifico), radijska postaja (Radio S, Val 202, Radio 1, Radio Center in Radio City), radijska osebnost (Denis Avdić, Miro Mutvar, Andrej Karoli, Sašo Hribar in Jože Činč) in spletna stran (24ur.com, Slorock.si, Rtvslo.si, Siol.net in Najdi.si).

Podeljenih bo tudi šest strokovnih viktorjev, ki jih izbirajo mnenjski voditelji, člani Akademije Viktor, in sicer v naslednjih kategorijah: informativna TV-oddaja, voditelj informativne oddaje, zabavna ali igrana TV-oddaja, voditelj zabavne TV-oddaje, otroška in mladinska TV-oddaja ter obetavna medijska osebnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.