Magazin > Film & Glasba & TV
3026 ogledov

Liam Neeson te ponudbe ni mogel zavrniti

potnik
1/6
Liam Neeson je potnik, ki se z vlakom vrača z dela, ko mu neznanka predstavi ponudbo, ki je ne more zavrniti.

Čaka nas divja in razburljiva vožnja na vse ali nič, ki nas bo ob ogledu kriminalnega trilerja POTNIK (The Commuter),  zagotovo prikovala na sedeže v kino dvoranah. Še preden vlak glavnega junaka prispe do svoje zadnje postaje, se nekaj, kar se je sprva zdelo navadna igra, spremeni v boj za preživetje in iskanje morilca.V do konca napetem trilerju z odličnim Liamom Neesonom v glavni vlogi, bo šlo za sekunde, ki bodo ena glavnih težav osrednjega lika filma na poti do rešitve uganke, ki pa zanj predstavlja tudi edinstveno priložnost.

Na kakšen način se bo dokopal do rešitve, in kaj vse ga čaka na poti, si bomo v slovenskih kinematografih lahko ogledali od 18. januarja.

ZGODBA:
Michael Woolrich (Liam Neeson) je zavarovalni agent, ki se že desetletje vsak dan z dela vrača z istim vlakom. Njegova pot domov, ki ne bi mogla biti bolj rutinska, pa se na eni od voženj v trenutku spremeni v svoje nasprotje, nesluteno nočno moro, katere posledice so lahko usodne. Potem ko ga ogovori skrivnostna neznanka Joanna ( Vera Farmiga ), je primoran, še preden se vlak ustavi na svoji zadnji postaji, odkriti identiteto skritega sopotnika in rešiti uganko. Kmalu se znajde v divjem vrtincu kriminalne zarote, ki ima lahko usodne posledice tako zanj kot za ostale potnike, ki so se po naključju skupaj z njim znašli na vlaku.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.