Magazin > Film & Glasba & TV
46 ogledov

Lili: "Poroka morda na stara leta"

lili žagar POP-TV-2
"Tekom dveh sezon se je Binetovih nasvetov nabralo kar nekaj, ampak, saj veste, kaj pravijo ... Starega konja težko naučiš novih trikov," pravi Lili Žagar, voditeljica šova Gostilna išče šefa. Nova sezona se na POP TV začne danes.

Ste takoj sprejeli ponudbo za vodenje šova?
Da.

Kako gledate na Markovo (Marko Potrč, op. avt.) odločitev, ki se je tudi zaradi družine odpovedal vodenju Danes?
Jo podpiram. Družina je vedno na prvem mestu.

Česa se v tretji sezoni šova najbolj veselite?
Binetovih novih receptov, spoznavanja novih tekmovalcev, vroče kuharske bitke in vseh zabavnih trenutkov z našo ekipo v zakulisju priprav na oddaje.  

Kaj ste se o kuhanju v preteklih dveh sezonah naučili? Kateri Binetov (Bine Volčič, op. avt.) nasvet se vam je zdel najbolj koristen?
Predvsem sem zelo začela ceniti ta poklic, ki je nadvse garaški. Kuharje bi nedvomno morali bolj spoštovati, saj si to res zaslužijo.Tekom dveh sezon se je Binetovih nasvetov nabralo kar nekaj, ampak, saj veste, kaj pravijo ... Starega konja težko naučiš novih trikov. Pri tem mislim na sebe. (smeh)

Ste že spoznali bodoče kuharje šova?
Tekmovalcev še nisem spoznala. Mi je pa ekipa prišepnila, da so v naboru izjemni kuharski talenti, tako da bo v kuhinji zagotovo vroče.

Kako gledate na menjavo uigrane ekipe komentatorjev? Kaj svetujete novim?
Res je! V naši ekipi je vsako sezono izjemno vzdušje, z ekipo in komentatorji se ujamemo in vedno poskrbimo za zabavo. Mislim, da nova komentatorja ne potrebujeta mojih nasvetov, če pa že, bi rekla naj bosta pri komentiranju takšna, kot sta.

S katero jedjo bi se, če bi bili v koži nekoga, ki se želi kvalificirati v šov, predstavili Binetu?
Glejte prvo oddajo, pa boste izvedeli (pomežik).

Koliko časa doma posvečate kuhanju?
Če le gre, kuham vsak dan. Trudim se pripraviti čim bolj zdrave jedi, ki pa so hkrati pripravljene relativno hitro. Da bi vse popoldneve preživela pred štedilnikom, namesto da bi se igrala z otrokoma, pa se mi zdi potrata časa.

Kako se bo z začetkom šova spremenil vaš vsakdan? Sta z Markom že usklajevala urnike?
Prvi trije tedni bodo malce bolj naporni kot sicer, potem pa priprave potekajo po ustaljenem urniku, ki mi odgovarja. Z Markom se tokrat na srečo ne bo treba veliko usklajevati.

Videti ste še bolj vitki kot lani. Kako vzdržujete formo?
V primerjavi z lani sem shujšala. A lani ste me videli že 4 mesece po porodu, kar pomeni, da še zdaleč nisem bila blizu svoji običajni teži. Pridno telovadim in spremenila sem prehranjevalne navade. No, vsaj trudim se v tej smeri.

Bine se je poročil, Markov brat je stopil pred oltar. Kdaj bodo zadoneli vaši poročni zvonovi?
Vedno pride nekaj vmes. Enkrat Tilen, drugič Inja, zdaj še hiša in selitev... Morda na stara leta (smeh).

Komentarjev 1
  • punca05 14:01 02.september 2014.

    no tle je pa še kar lepa Lili