Magazin > Film & Glasba & TV
87 ogledov

Lili Žagar o prestopu na Planet TV

Moj dragi zmore
1/13
Saša Despot
"Ko delaš s svojim partnerjem, se praktično počutiš kot doma,“ je za Žurnal24 povedala Lili Žagar, ki je z Markom Potrčema že posnela prve dele nove sezone oddaje Moj dragi zmore.

Lili, zakaj si s POP TV prestopila na Planet TV? Si dolgo oklevala?
Po štirih sezonah resničnostnih šovov sem si potihoma zaželela malo spremembe, polega tega pa se mi na POP TV v prihodnje ni obetala nobena priložnost za kakšen nov izziv. Potem pa je prišla ponudba s Planet TV. Moj dragi zmore je oddaja, ki sem jo redno gledala. Ne samo zato, ker je v zadnji sezoni v njej nastopil Marko kot voditelj, ampak ker je res zabavna in simpatična. Dolgo nisem oklevala, preden sem rekla ja.

Kako je bilo, ko sta prvič skupaj stopila pred kamero?
Ne vem, ni bilo nekega občutka, da je to nekaj posebnega. Ko delaš s svojim partnerjem, se praktično počutiš, kot da si doma. Meni je z Markom super delati, a to ne govorim zato, ker sva par, ampak ker je profesionalen, poleg tega pa je še zabaven, sproščen in ob njem je vedno veliko smeha. Zdi se mi, da se super dopolnjujeva. Zato ni bilo nobenega pritiska, temveč je vse steklo zelo naravno.

Kako pa bi ocenila Marka? Se ti zdi, da je bil pred kamero sedaj bolj sproščen kot prej, ko je bila njegova sovoditeljica Nina Osenar?
Ah ne, Marko je vedno sproščen. Ni pomembno, koga ima ob sebi kot voditelja. On je vedno takšen, kot je.

Doslej si oddaje vodila sama. Kako se počutiš sedaj, ko ti družbo dela sovoditelj? Je delo sedaj lažje ali težje?
O, ja, zelo lažje je. Ko sem delala sama, sem se lahko "odpočila" med oglasi, ko sem spila kozarec vode ali malce zadihala. Zdaj pa je veliko lažje. Oddelam svoje dame, nato pa prepustim besedo Marku, ki ima svojih 20 minut igre, in v tistem času se lahko pripravim za naprej, se odpočijem, sprostim misli. Celo zabavam se. Zame je velik luksuz tudi to, da lahko sedim.

Bosta v oddaji razkrivala tudi kakšne anekdote, dogodivščine in informacije iz vajine zasebnega življenja?
Tega ne bo veliko, saj je oddaja posvečena našim parom in ne nama. Upam, da pričakovanja gledalcev niso previsoka in da ne mislijo, da se bo šov vrtel okoli naju, ker se ne bo. Gre za to, da so tekmovalci v ospredju in če bi midva dajala v ospredje naju in najino zvezo ter podrobnosti iz najine zveze, bi bil to na koncu šov  Lili in Marka, kar niti slučajno ni najin namen. Kakšen sladkorček bo, to je pa tudi vse.

Komentarjev 3
  • patron 10:16 15.januar 2015.

    če bo , kot doma, da ne bo preveč po domače, če ne bo gledljivo, bomo pa prešaltal, sicer pa itak skor ne gledam te oddaje, tut osenarca je že passeeeeeeeeeeeee.....

  • beez 08:54 15.januar 2015.

    ...da si nekdo vzame čas za prijavo in posanje tako butastega komentarja, je smešno in zaskrbljujajoče.

  • svašta 08:32 15.januar 2015.

    ta ženska mi zgleda čist narejena in zaigrana, po vrhu pa še antipatična tolk, da se sploh ne da povedat. Lili, nisi gledljiva, žal...