Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Lily Allen se vrača

Lily Allen FameFlynet
Po tem, ko je novembra lani končno postala mamica, je britanska pevka Lily Allen zdaj sporočila, da se po dveh letih premora vrača na glasbeno sceno.

Po rojstvu hčerke Ethel je Lily Allen očitno dobila navdih za nove pesmi, saj se po dveh letih premora vrača v glasbene vode. Lily, ki je pred časom sicer sporočila, da se bo upokojila in da je njenih glasbenih dni konec, naj bi že ustvarjala nov album. Prejšnji teden so jo opazili, kako je zapuščala studio svojega prijatelja, bližnji vir pa je razkril, da hoče novo ploščo izdati še letos. "Lily je že nekaj dni v studiu, kjer preizkuša nove melodije in piše nove pesmi," je za britanski časopis  Daily Star Sunday razkril njen prijatelj. "Za zdaj še ne snema, saj še ni čisto pripravljena, a priprave so zagotovo v teku."

Vir je še izdal, da se je Lily za vrnitev odločila po tem, ko je posnela glasbo za prihajajoči muzikal o Bridget Jones. Dodal je še, da bo njena glasba zagotovo dobila novo podobo, saj se ji je življenje po poroki s Samom Cooperjem in po rojstvu hčerke zelo spremenilo. "Zdaj ima drugačen pogled na življenje. Želi si zrelejši zvok, v pesmi pa bi rada vključila tudi Sama in Ethel."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.