Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Lina izdala svoj prvi album

Lina Kuduzović
1/8
Bruno Sedevčič/ReflektorMusic
Leto in pol po zmagi v šovu Slovenija ima talent je Lina Kuduzović izdala svoj prvi album z naslovom Lina. Ob promociji se je z njo veselilo več kot dvesto oboževalcev.

Še ne devetletna Lina je konec prejšnjega tedna v družbi svojih oboževalcev izdala prvo ploščo. Ob tem se je s svojimi podporniki veselo fotografirala in jim delila avtograme, kasneje pa jim je tudi zapela nekaj pesmi. A ker je bila gneča prevelika, male Line niso mogli vsi videti, zato jo je povezovalec dogodka Vid Valič dvignil na mizo. ''Želim vam, da bi čim bolj ubogali svojega očija in mamico in da bi čim več poslušali moj album,'' je oboževalcem povedala Lina.

Na promociji se je zbrala tudi ekipa, ki je Lini pomagala pri nastajanju albuma, med njimi tudi producent Raay: ''Ko sem prišel sem in slišal predvajanje plošče po zvočnikih, sem bil res ponosen. Najbolj pa sem seveda vesel, da še vedno vlada tako navdušenje nad Lino.'' Raay je še dodal, da je bilo ustvarjanje albuma nadvse zanimivo in da si ni predstavljal, da bo Lina kljub svoji mladosti pokazala toliko kreativnosti in volje do dela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.