Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Lina že pridno nastopa

Lina uživa v poletju. (Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Odkar je sedemletna Lina Kuduzović zmagala na oddaji Slovenija ima talent, je za njo že nekaj nastopov. Nastopala naj bi tudi na zasebnih zabavah, kar pa njena mati Sabina zanika.

Po zmagi na Slovenija ima talent je Lina Kuduzović že nastopila na državni proslavi ob dnevu državnosti, na tradicionalnem pikniku revije Lady, nastopila pa naj bi tudi na zasebni zabavi. Zanimalo nas je, kako zaposlena je to poletje in o tem vprašali njeno mamo Sabino. "Lina uživa v športu z očetom Denisom, večkrat se odpravimo skupaj na daljše sprehode, bili smo na morju, kasneje še v Bohinju v vodnem parku, kjer smo ostali tri dni," je povedala mama zmagovalke. "Lina je med počitnicami pri Marjetki vadila samo dvakrat, saj so dopusti in vsi bi se radi odpočili. Tako da Lina nič ne vadi, ampak uživa v poletnih dneh," je o vajah petja povedala Sabina.

Iz vira smo izvedeli, da Lina nastopa na zasebnih zabavah, a nam je njena mama pojasnila, da gre le za nastope za prijatelje in sorodnike, kar pa je počela že preden jo je spoznala cela Slovenija.

Sicer pa je Lina dobila že veliko ponudb. Na Menartu so nam povedali, da Lino čaka pestra jesen. Niso pa nam želeli povedati, koliko bo Lina s svojim petjem zaslužila.

Drugo leto že album
Sabino smo vprašali tudi o Lininih ciljih in željah v prihodnosti. "Za zdaj si želi kakšno pesmico, mogoče bo v kakšnem letu tudi njen prvi cede," je povedala mama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.