Magazin > Film & Glasba & TV
55 ogledov

Ljubezen na seniku se je končala z zaroko

Damijan Smolak TV3
Damijan Smolak in Erika Mubi sta se zaročila.

Včerajšnja oddaja Ljubezen na seniku je bila spet nabita s čustvi. Kmetje so namreč svojim izbrankam izdali, kaj je pomenil prstan, ki so ga prejele v dar. Najlepši trenutek pa smo dočakali na koncu oddaje, ko je Damijan Smolak svojo Eriko zaprosil za roko. "Odkar se poznava, sva veliko doživela. Lepe in manj lepe trenutke," je, preden je Eriko vprašal, ali bi se poročila z njim, povedal sramežljivi Smolak. Erika je v poroko z njim ganjeno privolila.

Da se bo njuna zgodba končala na najbolj romantičen način, se je dalo slutiti že prej. Ko je Erika Damijana po televiziji ugledala, je vedela, da je pravi zanjo. Zato ga je še pred začetkom oddaje pričakala na neki zabavi, na kateri sta se tudi zbližala. Nato je na TV3 poslala pismo in seveda prišla v ožji krog. Je imela prednost? Damijan pravi, da ne.

Kakorkoli že, vse zgodbe se na žalost niso končale tako zaljubljeno. Marko Tekavec je Lari razložil, da je s prstanom želel izraziti zgolj hvaležnost za skupne trenutke. "Po pregledu situacije sem se odločil, da sva za zdaj le prijatelja," ji je povedal. Lara, ki je takšen konec tudi pričakovala, mu je prstan vrnila. "Ne vem, kaj bi mi to prijateljstvo lahko prineslo. Najbolje, da prstan vrnem. Tako bova prosta za druge," je izjavila.

Tudi Florijan Žbogar je v Esmeraldi videl le prijateljico. Ta je njegovo gesto sprejela z objemom.

Jure Studen, ki je vso oddajo nespretno ignoriral Anjine poskuse zbližanja, pa je svoji črnolasi izbranki razložil: "Prstan je za zdaj le znak prijateljstva. Spoznala sva se. Če mi boš dala priložnost, da te spoznam še v vsakdanjem okolju, ne izključujem možnosti, da se razvije kaj več." "Sam veš, da se niso razvila čustva. Spodbujala sem te, da bi se sprostil, a se nisi. /.../ Včasih je treba povedati, kaj misliš in čutiš, ker je lahko pozneje prepozno," pa mu je odvrnila Anja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.