Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Ljubezenski trikotnik Alberta Nobbsa

Albert Nobbs Kolosej
Vsako nedeljo si v Kinodvoru lahko ogledate predstavo, ki ste jo v času predvajanja v kinematografih zamudili. Tokratni film za zamudnike je Alberz Nobbs , ujemite ga ob 19. uri.

Glenn Close igra žensko, ki se zaplete v nenavaden ljubezenski trikotnik. Ko že več kot trideset let živi kot moški, da lahko na Irskem v 19. stoletju preživi, se ujame v past, ki si jo je nastavila sama.

Kot moški je začela nastopati po slabi izkušnji z moškimi in ker je ostala brez vsake finančne podpore. Moškega igra tako dolgo, da izgubi svojo prvotno identiteto, ki je bila že sicer majava.

Albert, nezakonski otrok in ženska, ki je skrbela za deklico in bila za svoje delo plačana, nikoli ni razkrila, kdo so njeni starši. Ko Albert spozna drugo žensko, ki živi podobno, vendar veliko bolj polno življenje, začne upati, da bi tudi sama lahko od življenja imela več. Toda nežna ljubezen, ki si jo dovoli čutiti, se konča tragično.

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente pa boste odšteli 4,25 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.