Magazin > Film & Glasba & TV
48 ogledov

Ljudem bo dokazala nasprotno

Scena 11.01.2013 Anze Gombac, Oriana Girotto, sol in poper, kuharska oddaja tekm Saša Despot
Oddaja, ki bo preizkušala kuharsko znanje in hitrost Slovencev.

Jutri na spored TV 3 Medias prihaja nova razvedrilna oddaja Sol in poper, ki bo od torka do četrtka ob 18. uri vsak teden preizkušala kuharsko znanje ljubiteljskih kuharjev, pod prste pa jim bosta gledala voditeljica Oriana Girotto in profesionalni kuhar Anže Gombač.

"Krasno v oddaji je, da prihaja veliko mladih. Prve tri oddaje smo posneli, najstarejši kuhar pa je imel 28 let," je nabor gurmanov pokomentirala Girottova, ki je opazila, da danes vsak rad kuha – "kuhanje je kot nov način druženja in zabave, mogoče tudi zato, ker smo v recesiji".

Štiri merila, 20 minut

"Bala sem se, da se v 20 minutah ne da skuhati dobre jedi, ampak ljudje res dobro skuhajo in lepo dekorirajo krožnike," o tekmovalcih, ki se bodo potegovali za novo kuhinjo z vsemi gospodinjskimi pripomočki vred, pravi Oriana, kaj si o njih misli Anže, ki jih bo ocenjeval, pa bo znano v oddaji.

"Imam štiri merila ocenjevanja, in sicer pripravo, iznajdljivost v kuhinji, videz hrane ter okus, vsak tekmovalec pa ima tudi jokerja, ki ga lahko izkoristi in mi postavi vprašanje," pojasnjuje Gombač, ki bo napisal tudi vse recepture in izbral naloge, nato pa vsakič določil zmagovalca in jed, da ne bo kaj narobe, na koncu pripravil še sam.

Kuharske oddaje na TV

Pop TV: Kuharski mojster – Top Chef (sobota in nedelja)

Planet TV: Kuharski mojster – Masterchef US (od ponedeljka do petka)

TV3 Medias: Sol in poper (torek, sreda, četrtek, ponovitev v soboto)

Kitchen 24: vsak dan, ves dan.

TV Slovenija: odgovorov na vprašanje, kaj se dogaja z Valentino oziroma Sobotnim popoldnevom in z Ugani, kdo pride na večerjo, do zaključka redakcije nismo dobili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.