Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

"Ljudje niso pripravljeni na drugačnost"

EMA 2012 Boštjan Tacol
Dvojčici Prusnik s svojo živahno skladbo Konichiwa sinoči nista prepričali dovolj gledalcev, da bi si zagotovili nastop na Eurosongu v Azerbajdžanu. Nika pravi, da kljub temu nad izidom finalnega izbora nista razočarani.

Kakšni so vajini občutki?
Z Evo nisva razočarani in Evi zelo privoščiva. Tako je bilo namenjeno. Verjamem, da se bo na Eurosongu dobro odrezala, ker je močna punca. Svetu mora pokazati, kaj je njeno bistvo, koliko ljubi glasbo. Naj na odru pusti dušo in naj se ne obremenjuje z nobenimi drugimi stvarmi, kot samo s tem, da dobro odpoje.

Kako sta se počutili na odru, preden je Klemen razglasil rezultate?
Jaz sem bila precej mirna. Sicer je tista glasba pospešila ritem, ampak sem se prepustila. Z Evo tudi nisva hoteli nič vnaprej načrtovati, kaj se bo zgodilo.

Kaj mislita, da je pretehtalo pri Slovencih, da so se odločili za Evo in ne za vaju?
Ne vem. Mislim, da niso pripravljeni na drugačnost.

Sta v finalu zapeli tisto pesem, ki sta jo želeli?
Vsekakor. Res sva zadovoljni, saj je bilo super.

Na družabnih omrežjih so se pojavili komentarji, da bi se morala Eva Boto še marsikaj naučiti od vajinih nastopov. Kako komentirate to?
Mislim, da je najbolje, da ostane takšna, kot je. Vsak človek mora še naprej razvijati svojo samozavest in odrski nastop, ampak popolnoma nesmiselno bi bilo, da bi poskušala biti bolj podobna nama. Je super punca. Pomembno je, da si tak, kot si, saj je vsak unikaten.

Kakšni so vajini načrti za naprej?
Glasba so najine sanje in vsekakor jim bova sledili. Ena najpomembnejših stvari v življenju je, da slediš svojim sanjam. To bi morali početi vsi ljudje na svetu in mislim, da bi bil svet veliko lepši.

Eva je že zapela duet z Janom Plestenjakom, s kom bi si ga želeli zapeti vidve?
Bomo videli, nič ne bova še povedali (smeh).

Komentarjev 4
  • smito23 09:01 28.februar 2012.

    K sreči smo se znebili teh dveh nadutih dond. Žal, so zaradi njiju dveh, doma ostale pevke kot Nika Zorjan ali Manuela Brečko... Sramota za Tino Marinšek, ki je ti dve cirkuški talentki tako podpirala. Na koncertih Tabujev me gotovo ...prikaži več ne vidijo nikoli več!

  • zic 21:44 27.februar 2012.

    jst sm pa ful zadovoljen, da ne gresta te dva desca naprej...sori boljše da pošiljamo kvaliteto in nas prav malo briga uvrstitev, kot pa se blamirat z debilizmom od bebave glasbe...nimata pojma o petju..lahko, da se trudita ampak zaenkrat rezultata ni.

  • rakun 19:38 27.februar 2012.

    Glede na to, da smo imeli Sestre na Evroviziji smo kar pripravljeni na drugačnost...ampak ta pesem Konichiwa pa je res debilizem od glasbe, zato vsem hvala za pravilno glasovanje!