Magazin > Film & Glasba & TV
39 ogledov

"Ljudje se z veseljem prepustijo nostalgiji"

Nostalgična sobota
1/7
Arhiv organizatorja
Konec tedna, sončen in poleten, naj bo tudi nostalgičen in umetniški. Še zadnjič pred jesenjo se podajte v park Tabor na Nostalgično soboto in Umetniški sejem, ki bo stojnice razgrnil v nedeljo.

Pod že jesensko obarvanimi krošnjami v osrčju prestolnice, v parku Tabor, bodo svoje nostalgične stojnice v soboto postavili ljubitelji večne mode Divas Vintage, Ema Bavcon, Gvant, Klara, Vintage Vikend, KičJeRaj, Miss Vandelej, Zadruga Dobrote, Ab Fab, Ada Hamza Vintage Goods, 2nd Chance in Second Hand Boutique. Kot nam je zaupala Nina Štajner, idejni vodja, je bilo retro poletje vsekakor na mestu: "Odziv obiskovalcev je bil vseskozi odličen, navdušeno so brskali za vintage zakladi in zanimivo, nikogar ni motilo pomanjkanje garderob."

Na zadnji nostalgični soboti vas bo v sanjarjenje in popolno doživetje popeljal še Anže Frantar, urednik modnega bloga Ulični stil, ki bo s fotografskim objektivom lovil damice in gospode v vintage opravah, Knjižnica pod krošnjami pa bo knjižnim moljem ponudila čitalniški raj.

Nostalgija gre na dopust

Nostalgični raj, kot je razkrila Štajnerjeva, ki je s Tjašo Gračner ustanovila tudi znamko Vintage Vikend, za nekaj časa odhaja na zaslužen dopust. "Obe imava poleg Vintage Vikenda še veliko obveznosti, ki se jim nameravava to jesen bolj intenzivno posvetiti. Vsekakor pa se bo Vintage Vikend vrnil, le kdaj in v kakšni obliki, je še skrivnost," razkrivata dekleti, ki sta se na vsakem dogodku ogromno naučili in dobili tudi nešteto novih idej.

Da bo konec tedna resnično še dišal po poletnih retro dogodivščinah, se lahko v nedeljo sprehodite še mimo stojnic in ustvarjalnih zakladov mladih umetniških upov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.