Magazin > Film & Glasba & TV
15 ogledov

Ljudstvo izbralo svoje ljubljence

Britney Spears
1/8
Reuters
V Los Angelesu je potekala že 40. podelitev nagrad People's Choice Awards. Gre za eno najpomembnejših nagrad v šovbiznisu, saj je edina, pri kateri imajo zadnjo besedo oboževalci.

Velika zmagovalka večera je bila Sandra Bullock, ki je prejela kar štiri nagrade. Razglasili so jo za najboljšo igralko, najpopularnejšo igralko v komediji, najboljšo igralko v drami, skupaj z Georgeem Clooneyjem pa je za film Gravitacija dobila tudi kipec za najboljši "duo“.

Film Iron Man 3 je dobil dve nagradi, za najboljši film in najboljši akcijski film, serija Veliki pokovci pa je bila razglašena za najboljšo humoristično serijo. Kipec za najboljšo komedijo je dobil Drzni par, za najboljšo dramo pa Gravitacija.

Za najboljšega igralca je bil razglašen Johnny Depp, za najboljšega akcijskega igralca Robert Downey Jr., Adam Sandler pa je dobil nagrado za naj komika leta.

Večkrat nagrajen je bil tudi Justin Timberlake, in sicer na najboljšega glasbenika, najboljšega R&B glasbenika in najboljši album. Njegova bivša, Britney Spears, pa je dobila nagrado za najboljšo pop pevko.

Najpopularnejša voditeljica je spet Ellen DeGeneres, ki ima sedaj doma že 14 enakih kipcev.

Prireditev, na kateri so podelili več kot 50 kipcev, sta vodili zvezdnice serije Mrhi za šankom, Kat Dennings in Beth Behrs.

Kdo vse je še bi nagrajen, si lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.