Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

Logistični Logistics

Logistics, sicer Matt Gresham, prestavlja meje nežnejše začinjenega drum'bassa. Žurnal24 main
V petek, 9. 5. 2008, je Galo Halo ogrel Logistics, ki prestavlja meje nežnejše začinjenega drum'bassa. Dogodek, v organizaciji kolektiva Drumwise, je postregel s sproščenimi lomljenimi ritmi.

Pomladno sonce že oblizuje naše obraze, likvidna vročica pa se seveda nadaljuje. Po blestečih imenih, ki so v tej sezoni vsak mesec polnila naše dušice z žgočim, prasketajočim, sladkim, gladkim, glasnim pa tudi trdim drum'n'bassom (DNB), je ljubljansko plesišče Gale Hale v petek, 9. maja, (končno) ogrel Logistics.

V pričakovanju "logističnega" Otočana, ki že od leta 2004 izdaja pri Hospital Records in poleg High Contrast, London Elektricity, Nu:Tonea, Cyantifica, Danny Byrda, Mistabishija in mnogih drugih, prestavlja meje nežnejše začinjenega DNB, se je med stenami kluba vrtela ravno pravšnja množica entuziastov.

Privabil nas je že Lunic, "frontman" Drumwisea, gostitelja dogodka, ki je iz zvočnikov bombardiral sproščujočo produkcijo Soullessovega Smootha. Ob pol dveh zjutraj je s kašasto bobno-basko sladil goste. Njegovi seti so tipični zanj, saj vsebujejo porcijo dobrih starih hitičev, ki so se enormno vrteli na podobnih žurih že štiri leta nazaj. Četudi je s kakšnim malce praznim delom seta malce zašepal, je odlično sešil plesno, svojo starejšo, pa vseeno mladostno produkcijo, v kateri predvsem izstopata Together in Inside My Soul ter remix komada The Great Drum'n'Bass Swindle, ki v originalu pripada skupini London Elektricity. Dobro izbrana selekcija je nepremagljive junake opajala do skoraj pol petih zjutraj, ko je gramofone prevzela druga polovica Drumwisea, Danaja, ki ji je pripadalo še jutranje rajanje naslednjemu, pomladno obarvanemu žuru naproti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.