Magazin > Film & Glasba & TV
15 ogledov

Lollobrigido vrgli iz nakupovalnega središča

Lollobrigida Arhiv organizatorja
Hrvaško-slovenska disko-punk skupina Lollobrigida je posnela nov singel in videospot za melodično pesem Ja se resetiram.

Lollobrigida se predstavlja z novim videospotom za pesem Ja se resetiram, ki je na aktualnem albumu Pilula. Vse zasluge za nastanek spota gredo dvema članoma skupine, in sicer Idi in klaviaturistu Kleemarju, ki sta poskrbela za celotno zadevo. "Ker Kleemar živi v Sloveniji, se vidimo samo med konci tedna, tako da smo videospot snemali med odmori med tonskimi vajami in koncerti, in sicer kar cel mesec. Medtem ko so drugi večerjali, sva šla v akcijo! Trgi, parkirišča, polja, pisarne in prodajalne ter tudi smučarska skakalnice. Iz nakupovalnega centra so naju vrgli ven, na polju so naju opekle koprive, ampak vsak trenutek je bil užitek," je povedala navdušena Ida. Spot je sicer narejen brez posebne osvetljave, maske in drage opreme, vendar s polno truda in volje – posneli so ga namreč le z mobitelom, snemali pa so v Zagrebu, Ljubljani, Velenju in Murski Soboti.

Člani skupine pa še ne načrtujejo počitka, saj imajo dogovorjenih že kar nekaj poletnih nastopov. Tako jih bomo lahko doma spremljali na Schengenfestu, festivalu Lent, na Ptuju in v Novi Gorici, na tujem pa bodo nastopili na enem najpomembnejših balkanskih festivalov, festivalu Exit v Novem Sadu. Poleg tega so septembra povabljeni tudi na Warrior Dance festival v Beograd, na katerem so glavni nastopajoči kultni britanski elektro-punkerji The Prodigy.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.