Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Lomilec src za zamudnike

Lomilec src Kinodvor
Vsako nedeljo si v Kinodvoru lahko ogledate predstavo, ki ste jo v času predvajanja v kinematografih zamudili. Tokratni film za zamudnike je romantična komedija Lomilec src (L'arnacoeur), ujemite jo ob 19. uri.

Alex (Romain Duris) je očarljiv, zabaven in brezbrižen poklicni razdiralec ljubezenskih razmerij. V nekaj pičlih tednih in za plačilo, ki ustreza njegovemu slovesu, obljublja, da bo katerega koli soproga, fanta ali zaročenca spremenil v "nekdanjega". A ko njegova tarča postane mlada, lepa in svojeglava dedinja Juliette (Vanessa Paradis), mora Alex priznati, da je prava ljubezen malce trši oreh.

Romantična komedija francoskega režiserja Pascala Chaumeila z Vanesso Paradis in Romainom Durisom v glavnih vlogah ima vse sestavine, da postane brezčasna klasika žanra: je izvirna, duhovita, neskončno romantična, polna francoskega šarma in elegance.

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente pa boste odšteli 4,25 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.