Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Lomljeno doziranje s Phaceom

Phace Arhiv izvajalcev, MySpace
V ljubljanskem F Clubu bo rohnelo in trepetalo. V goste za gramofone namreč prihaja tandem Phace, ki je pri nas nazadnje pred dvema letoma lomastil po podzemni kleti K4. Lomljenje se začne ob 23. uri.

Nicolas in Florian sta nemška producenta in didžeja, ki se oba hkrati oglasita le na ime Phace. Poznata se še iz šolskih klopi, z glasbo pa se ukvarjata približno desetletje, leto gor ali dol.

Oko je na Phace najprej vrgla Noisia, ki ju je predala gospodu Teebeeju, pri čigar založbi Subtitles sta pred štirimi leti izdala rohneč komad Psycho.

Potem ko sta svojo produkcijo izdala tudi pri drugih založbah in se predstavila po svetu, so ju leta 2006 v Nemčiji izglasovali za najboljša (nacionalna) DNB-producenta in didžeja. V osrčje scene sta prodrla z individualnim, globokim, a hkrati energičnim in inovativnim zvokom ter konec leta 2008 z Misanthropom zagnala lastno založbo Neosignal.

Na plesišču vas bodo sukali še Odium, Danaja in Lunic.

Cena vstopnice do polnoči je osem evrov, pozneje boste zanjo odšteli 12 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.