Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

London kliče na dozo smeha

Javier Jarquin Celjski mladinski center
Doživite večer londonske stand-up komedije z odličnimi komiki iz dežele smeha. Mini turneja London Calling bo potekala štiri dni in sicer s postanki v Celju, Mariboru, Zagrebu in Ljubljani. Nocoj ob 20. uri prihaja v Celjski mladinski center.

Na stand up večeru, ki se bo v celoti odvil v angleškem jeziku, vas bodo v okviru turneje London Calling zabavali Kanadčan Ron Vaudry, Novozelandec Javier Jarquin, Matt Price iz Anglije in hrvaški as Domagoj Pintarić.

Ron Vaudry je legenda stand-up komedije, s katero se ukvarja že več kot 30 let. Za vse ljubitelje komedije je dovolj zgovoren že podatek, da se je v mladostniških letih po kanadskih klubih družil in popival s prijateljem Billom Hicksom. Javier Jarquin z Nove Zelandije se je nedavno preselil v London in začel praktično z ničle. A hitro mu je uspelo, da se je uveljavil kot eden najbolj zaželenih komikov na angleški sceni.

Robustni Matt Price na odru le redko potrebuje mikrofon, saj se že s svojim močnim glasom lahko dotakne prav vsakega v dvorani.

Ekipi angleško govorečih komikov se bo pridružil še eden najboljših hrvaških komikov, dobro poznani Domagoj Pintarić, ki bo prav tako nastopil v angleškem jeziku.

Vstopnica vas bo stala 7 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.