Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Lourdes zapela z mamo

Madonna, Lourdes Flynet
Na prihajajočem Madonninem albumu MDNA bo mogoče slišati tudi njeno hčerko Lourdes kot spremljevalni vokal za pesem Superstar.

Vedeli smo, da kraljica popa Madonna sprejema modne nasvete svoje 15-letne hčerke Lourdes, zdaj pa se je izkazalo, da ji je v pomoč tudi pri glasbi. Lourdes je namreč nastopila kot njen spremljevalni vokal za pesem Superstar na Madonninem prihajajočem albumu MDNA. "Je moja spremljevalna pevka. Tistega dne je prišla v studio, pa sem ji rekla: Lahko odpoješ ta del? Strinjala se je," je pojasnila slavna pevka ter dodala: "Ima zelo dober glas, vendar je glede tega precej sramežljiva in ne bo priznala. Veliko ljudi pri meni povprašuje po njej, vendar je za zdaj to ne zanima. Želi si le hoditi v šolo. 'Mama, hočem biti le normalen otrok. Nisem še pripravljena na karkoli,' mi govori. To spoštujem in če bo kdaj želela delati z mano, bom to pozdravila."

Madonnina nova plošča MDNA izide 26. marca.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.