Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Lovšinova era

1/33
Žurnal24 main
V soboto, 26. septembra, je bil zvečer v mestu ljubljanskem, natančneje v Križankah, koncert, kjer sta z roko v roki hodila punk in rock v vseh svojih podzvrsteh.


Legendarna figura slovenskega punka Pero Lovšin je 30. letnico delovanja zapečatil v obliki velikega rock dogodka. Dolgo popotovanje po opusu Lovšinovega ustvarjanja je zaznamovala peščica bendov, s katerimi je igral glasbo različnih glasbenih stilov – od punkersko usmerjenih Pankrtov in rockerskih Sokolov do big footovsko naravnanih Vitezov okrogle mize ter mojstov tropskih ritmov Spanskih borcev.

V goste je povabil vse naštete bende, pri komadu Slovenija gre naprej nista smela manjkati Predin in Kreslin, medtem ko se je Grega Skočir prišel oddreti Bandiero Roso. Polno prizorišče ljudi vseh starosti je bilo ob velikem finalu deležno Perotove pohvale, da vsak glasbenik sanja o koncertu tovrstne veličine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.