Magazin > Film & Glasba & TV
29075 ogledov

LPS in pesem Disko: Tuja učiteljica petja opazila zanimive stvari ...

coach Youtube

Učiteljica petja Georgina, ki na Youtubu ustvarja kanal pod umetniškim imenom Honest Vocal Coach in vsako leto ocenjuje pesmi in izvajalce, ki se bodo predstavili na Eurosongu, je pod drobnogled vzela LPS in pesem Disko.

"Všeč mi. Ima prijeten 'vajb'," je začela svoj komentar in takoj opazila tudi posebno nastavitev mikrofona. "Kot bi bil nastavljen na višjo frekvenco - tako kot na telefonu ali megafonu." Zelo pozorna je bila tudi na petje. "Vse je majhno. Mislim, da med petjem uporablja zelo plitko dihanje, ki podpira ta zvok, ker je v bistvu le podaljšek njegovega normalnega glasu."

Da je pesem Georgini všeč, je jasno takoj, saj se je med ogledom veselo pozibavala, je pa pokritizirala vodenje kamere in karizmo pevca. "Ne trdim, da karizme še nima, a je še ni veliko. Mislim, da gre za enega od prvih nastopov ... upam, da je bo do finala več."

Pod črto je bila z nastopom naše mlade skupine zadovoljna. "Všeč mi je. Mislim, da ne bo zmagala, se bo pa dobro odrezala," je zaključila svojo oceno.

 

 

Komentarjev 2
  • Kmodri 19:37 18.marec 2022.

    Tako bo!

  • tomaz696 12:24 18.marec 2022.

    Ja zelo se bo odrezala: med prvimi bo od zadaj naprej...beda