Magazin > Film & Glasba & TV
3056 ogledov

Luka Basi tega še nikoli prej ni naredil

luka basi
En teden pred velikim valentinovim spletnim koncertom se je Luka zahvalil svoji družini, partnerki in otrokoma, ki ga spremljajo in podpirajo na vsakem koraku, in poudaril, kako srečen je, da si bo s svojimi poslušalci lahko tako zelo blizu.

Luka, ki je znan po tem, da z mediji ne deli svoje zasebnosti, se je ob veliki najavi spletnega koncerta, ki bo na valentinovo, s posebnim posnetkom družine zahvalil vsem, ki se mu bodo pridružili in ga spustili v svoje dnevne sobe.

Pevec poudarja, da je v teh časih njegova največja sreča in ogenj prav njegova družina. Na socialnih omrežjih je delil sliko, kjer se romantično prepletajo roke - njegove, roke Nastje Gabor, hčerke Tie in sina Taia. 

luka basi | Avtor:

"Svojo družino imam zase, je nekaj, kar je moje. Ne izpostavljam jih, ker imam ogromno za povedati o glasbi. So pa vedno z mano, me podpirajo in mi dajejo moč za ustvarjanje, snemanje in za moje pesmi. Tokrat pa sem oboževalcem in vsem, ki me bodo spustili "blizu", v svoje dnevne sobe, tudi sam pustil, da pridejo blizu meni in z njimi delil tisto, kar je meni sveto. Družino."

Čeprav bi Luka raje stal na odru in se s fani družil iz oči v oči, pa se spletnega koncerta že zelo veseli. "Tako vesel sem, da bom z vami na valentinovo! Glasba je ena sama ljubezen in prav ob njej postanemo še bolj čustveni, še bolj zaljubljeni! Vse pa je tako enostavno in prelepo ob podpori mojih najbližjih! Moj največji ogenj in sreča, ki me navdihuje v teh časih."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Basi (@lukabasi)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.