Magazin > Film & Glasba & TV
4744 ogledov

Luka Basi: "Težko mi je"

luka basi
Luka Basi je danes izdal svojo četrto pesem.

15. december je eden najpomembnejših datumov v življenju pevca Luke Basija, saj se je na ta dan pred štirimi leti začela njegova kariera. Na ta dan bo danes že četrtič izdal novo pesem in razveselil svoje številne oboževalce.



Pesmi, ki sta jo napisala Raay in Nenad Ninčević, je naslov Prokleto zlato. Bo pa letošnji december tudi za Luko drugačen … "Vsak december sem preživel na odru. Na nastopih. Težko mi je. Predvsem, ker pogrešam publiko, stik s poslušalci. Niti za trenutek nisem pomislil, da letošnjega decembra ne bi na mojo obletnico posneli in izdali videospota. Zdaj je to postala že tradicija. Že v začetku decembra sem želel svoje poslušalce pocrkljati z božičnimi predelavami, predvsem pa sem s tem najavil Prokleto zlato, ki jo danes z največjim veseljem delim z vsemi! Naj bodo letošnji prazniki polni ljubezni, kljub vsemu verjamem, da sta ljubezen in glasba nekaj, kar bo vedno narisalo nasmeh na naše obraze!"

Komentarjev 2
  • comsine 17:45 15.december 2020.

    www︎.︎AmiaPex︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks

  • Avatar Dorthy_Brey
    Dorthy_Brey 15:03 15.december 2020.

    Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro od d0ma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim del0m 3 ure dnevn0. prip0r0čam, da poskusite. .... >>>>> www.MagnifyIncome.Com