Magazin > Film & Glasba & TV
90446 ogledov

Luka Mesec s to pripombo Janiju Muhiču dvignil pokrov

Jani Muhič Anže Petkovšek
"Uredniško politiko bomo v naši hiši urejali sami," je bil jasen voditelj Jani Muhič.

Na drugem predvolilnem soočenju na POP TV je bilo napeto. V studiu je Jani Muhič z najbolj perečimi vprašanji tega trenutka, kot so stanovanjska politika in energetska kriza, soočil Romano Tomc (SDS), Tanjo Fajon (SD), Marjana Šarca (LMŠ), Alenko Bratušek (SAB), Roberta Goloba (Gibanje Svoboda), Jerneja Vrtovca (Nova Slovenija), Alojza Kovšco (Povežimo Slovenijo) in Luko Mesca (Levica).

Debata je sicer potekala mirno, je pa voditelj v nekem trenutku povzdignil glas, saj ga je zmotil komentar Luke Mesca. "Nekako mi je žal te oddaje, ker mislim, da ni pokazala prave slike slovenske politike. Želel bi si, da se pogovarjamo o tem, kaj naprej, ne pa da smo tukaj kot v nekem ringu," je izjavil Mesec.

Muhič mu ni ostal dolžan. Najprej je povedal, da bodo uredniško politiko urejali sami, nato pa dodal: "Smo se pogovarjali. Gospod Mesec, ne zamerite mi. Z vsem dolžnim spoštovanjem ... tukaj za mano so starejši in so mladi. Zakaj delamo ta soočenja? Zato, da vidijo, med kom bodo izbirali. Poznati morajo ne samo vaših programov, ki večkrat ostajajo črka na papirju, ampak tudi vas. Vse, ki kandidirate. Zakaj? Ker več kot polovico svojega denarja namenjajo v državne blagajne, s katerimi ste ali boste upravljali."

Komentarjev 33
  • res.no 18:38 06.april 2022.

    Realno: nisem politicno opredeljena, tudi vsi politiki so svojga dnarja vredni, ampak glede vodenja ponedeljkovega soocenja pa je treba povedat, da je bilo porazno. Skakanje voditelja ljudem v besedo z "dobro, dobro" po 5 izrecenih besedah s strani politika, je ...prikaži več nedopustno za voditelja... ce je bil kdo predolg se ga pozove, prosimo, ce zakljucite misel, ne pa tako obnasanje in prekinjanje. Obupno vodenje... ene je pustil, da se derejo en prek drugega, drugim ni pustil niti par besed povedati.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:31 06.april 2022.

    Ah dajte no, en redkih še normalnih voditeljev je tale Muhič. Sem pristašica Levice, bolj Kordiša kot Meseca, pa vseeno se mi zdi prav, da je voditellj pokazal kdo vodi oddajo.

  • Eddie 15:23 05.april 2022.

    Vsi, ki se politično obremenjeni opredeljujete za ali proti enemu ali drugemu... Predvsem tisti, ki napadate novinarja... Preberite spodnje še enkrat... Poskusite biti objektivni in razmislite kaj je rekel... in ne komu je kdo to rekel... to so dejstva! "Poznati ...prikaži veči morajo ne samo vaših programov, ki večkrat ostajajo črka na papirju, ampak tudi vas. Vse, ki kandidirate. Zakaj? Ker več kot polovico svojega denarja namenjajo v državne blagajne, s katerimi ste ali boste upravljali."