Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Lutkovni pojoči grad

Pojoči grad Uradna stran predstave
V Mariboru do nedelje poteka Binenale ULU 2011, festival, ki v svoj program uvršča najboljše slovenske lutkovne predstave preteklih dveh sezon, tokrat po izboru selektorice Amelie Kraigher.

Festival predstavlja jagodni izbor slovenskega lutkovnega gledališča, možnost primerjave, strokovne izmenjave in druženja. Do 25. septembra bodo ogranizatorji letošnjega Binenala ULU izvedli posvet lutkovnih tehnologov, delavnico in pogovore o predstavah s pregledom slovenskega lutkovnega prostora, pripravili pa bodo tudi razstavo in prostorsko inštalacijo ter gostili lutkovno predstavo iz tujine.

Bienale se v svoji šesti ediciji z vzpostavitvijo ustreznih delovnih pogojev vrača v Maribor in s tem zaokroža ponudbo nacionalnih gledaliških festivalov v mestu in državi.

Oglejte si današnji program:
9.00 Klobuk gospoda Konstantina, mala dvorana Lutkovnega gledališča Maribor, razprodano!
11.00 Pojoči grad, Amfiteater II. gimnazije Maribor
14.00 Pogovor o predstavah, Studio Lutkovnega gledališča Maribor
18.00 Pozor, los!, mala dvorana Lutkovnega gledališča Maribor
20.00 Praške legende, mala dvorana Lutkovnega gledališča Maribor

Vstopnice za vse predstave lahko kupite uro pred predstavo pri blagajni Lutkovnega gledališča Maribor. Cena vstopnice za otroško in mladinsko predstavo znaša pet evrov, za odraslo predstavo pa deset evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.