Magazin > Film & Glasba & TV
94 ogledov

Maček Muri prihaja v mesto

Maček Muri Arhiv organizatorja
V Ljudski dom Šentvid ob 17. uri prihaja najbolj slaven mucek daleč naokoli. Maček Muri vas vabi, da ga obiščete in skupaj z njim preživite pravo mačje popoldne.

Maček Muri je čisto navaden maček, ki, tako kot ostali mačkoni, prebiva v Mačjem mestu. Vse dogodke, ki se zgodijo v mestu, skrbno in pridno zapisuje v svojo mačjo kroniko. Ampak, ker je Muri tudi čisto po mačje pozabljiv, nekega dne svojo mačjo knjigo izgubi. Tu pa nastopijo njegovi zvesti prijatelji …

Stvar morajo vzeti v svoje roke in poiskati izgubljeno knjigo, da Murija spravijo nazaj v dobro voljo in izvedo, kaj vse se pravzaprav dogaja v Mačjem mestu.

Po predstavi se boste lahko sprehodili po čisto pravem Mačjem mestu - oblekli se boste po zadnji mačji modi, po pošti boste lahko poslali mačje razglednice, v mačjem zaporu boste lahko z žogicami ciljali mačjega roparja Čombeta, na mačjem trgu pa boste lahko peli in plesali z mačjo Primadono.

Za vstopnico boste odšteli pet evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.