Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

"Mačke in psi so dobri prijatelji"

Mačke in psi: Maščevanje gospe Muce
1/10
Žurnal24 main
Režiser Brad Peyton je pred premiero animirane komedije Mačke in psi: Maščevanje gospe Muce razkril, kako je bilo delati s kosmatimi glavnimi junaki.

Konec avgusta v kinematografe prihaja animirano-igrana akcijska komedija Mačke in psi: Maščevanje gospe Muce. Tokrat bodo morali kosmatinci prvič v zgodovini združiti moči in rešiti svet pred vesoljno katastrofo.

 

Čeprav so si v filmu precej v laseh, oziroma kocinah, pa so bili med snemanjem pravi prijatelji. Režiser Brad Peyton je razkril, da so se spoprijateljili.

 

Kako pomembna je tehnologija pri tovrstnih filmih?

Tehnologija napreduje zelo hitro in mislim, da filma ne bi mogli ustvariti tako, kot smo ga, brez nje. S pomočjo tehnologije smo dosegli, da je film zabaven, in kar je najpomembnejše, da je videti resničen.

 

Ma%C4%8Dke in psi: Ma%C5%A1%C4%8Devanje gospe Muce | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Je bilo težko strenirati glavne junake?

Vsak glavni junak, tako mačke kot psi, je imel svojega osebnega trenerja. Zanje je skrbela izjemna ekipa, za katero sprva nisem bil prepričan, da jim bo uspelo. Na koncu pa nisem mogel verjeti svojim očem, ko sem videl, kako lahko strenirajo mačko.

 

V enem izmed prizorov ste združili veliko živali. Kako vam je uspelo posneti tak prizor?

Bilo je precej težko, ker so se živali stalno premikale. Ampak, ker so vse dobro strenirane, nam je le uspelo.

 

Kako so se med seboj razumeli glavni junaki, oba psa in mačka?

Zelo dobro. Sprva smo se zelo bali Butcha, ki je anatolski ovčar, ampak se je na koncu izkazalo, da je zelo nežna duša. Nemški ovčar, ki igra Diggsa, je zelo energičen, mačka Catherine pa je izjemno lepo vzgojena in se je zelo rada družila z Diggsom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.