Magazin > Film & Glasba & TV
39 ogledov

Madonna odpisala hrvaškemu pevcu

zivljenje 09.10.13. madonna indigo, foto: Twitter Reševalni pas/Twitter
Ameriška zvezdnica je hrvaškemu pevcu z odpisom na Twitterju uresničila življenjsko željo.

"Bil sem čisto iz sebe, ko sem videl, da je Madonna na svojem uradnem profilu na Twitterju objavila mojo fotografijo in jo podpisala z "resnica v paketu lepe fotografije, resnica, zavezana z lepim metuljčkom". To, da je Madonna opazila moje delo, je zame res pomembna stvar in motivacija za moje delo tudi naprej," je za Žurnal24 povedal hrvaški pevec Indigo (23), ki je prek Twitterja objavil fotografijo s podpisom Oxygen of the soul (Kisik duše), na katero se je odzvala kraljica popa, ki je lansirala kampanjo Art ForFreedom, s katero želi spodbuditi ustvarjalnost pri ljudeh, ki se bojujejo za svobodo.

Tudi avtor gejevske himne

Spomnimo, da je pred dvema letoma Hrvaška dobila svojo prvo gejevsko himno (Boje ljubavi), ki jo je napisal prav Indigo (njegovo rojstno ime je sicer Denis). Izbrali so jo na portalu Queer.hr. Indigo pa je nase prvič opozoril prav z remiksom Madonninega komada How High, ki so ga oboževalci njenega foruma izglasovali med sto najboljših Madonninih remiksov. Leta 2009 je tekmoval v šovu talentov Hrvatska traži zvijezdu (Hrvaška išče zvezdo), leta 2010 pa je na svoj 20. rojstni dan izdal singel in spot Panika, ki so ga zaradi domnevne žalitve nekaterih hrvaških politikov ponekod cenzurirali. Indigu lahko prek Twitterja sledite, če v iskalnik vpišete Call Me Indigo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.