Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Madonna se je zlomila na odru

Madonna Youtube
Madonnina turneja MDNA je vsekakor polna presenečenj. Po razgaljeni bradavički v Istanbulu in zadnjici v Rimu se je zdaj na koncertu v Berlinu še čustveno zlomila na odru.

Kraljica popa Madonna je tudi svojim berlinskim oboževalcem pripravila pravi šov v okviru svoje glasbene turneje MDNA. Med počasno izvedbo svoje uspešnice iz leta 1984 Like a Virgin je namreč doživela pravcati mali čustveni zlom. Pop zvezdnica je med pesmijo zajokala, zaradi poplave čustev pa je za nekaj trenutkov celo prenehala s petjem. Iz publike so se ob tem slišali pozivi njenih oboževalcev, naj ne joče, eden izmed njenih spremljevalnih plesalcev pa jo je nato dvignil s tal nazaj na noge in jo zavil v korzet.

Po njenem nastopu so se sicer na spletu pojavila namigovanja, naj bi Madonna zlom na odru le odigrala. "Veliko boljša igralka je, kakor bi ji kdaj pripisal," se je glasil eden od komentarjev, medtem ko nek drugi pravi: "Mislim, da ni bilo resnično. Po pravici povedano – videti je zelo zaigrano."

 

Komentarjev 1
  • dd 11:03 09.julij 2012.

    To je le šov. Uboga reva, dela razne neumnosti, da jo ne vržejo v staro šaro. In na odru v navadnem modrcu. Kaj nima denarja za izdelavo modrca za šov??