Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Madonna v Londonu: "Poljska, ljubimo vas"

Madonna Reuters
Na stotine oboževalcev kraljice popa je že pred koncem njenega koncerta v Londonu razočarano zapustilo prizorišče in koncert označilo za njenega najslabšega doslej.

Madonna zadnje čase redno polni medijske stolpce s svojimi nastopi v okviru turneje MDNA. Nič drugače ni bilo tudi ob njenem torkovem koncertu v Londonu. Pevki pa tokrat niso pomagali ne striptiz, ki ga je izvedla med pesmijo Like A Virgin, ne pištola, prislonjena ob njeno glavo, in ne grabljenje mednožja njenega 25-letnega fanta, da bi navdušila petdesettisočglavo množico na koncertu v Hyde Parku. Številni obiskovalci so namreč predčasno zapustili koncert, saj so bili razočarani zaradi slabega ozvočenja, obupnega vremena in zaradi tega, ker je zapela premalo svojih največjih uspešnic.

Po sicer nerazprodanem koncertu, ki je bil njen prvi v Londonu po štirih letih, so se na Twitterju kaj hitro znašli številni nad njenim nastopom nič kaj navdušeni komentarji. "Najslabši koncert, kar sem jih doživela," je zapisala ena izmed razočaranih oboževalk, drugi komentar pa se je glasil: "Ko se Madonna na odru slači pri svojih 50 letih, se ve, da je njena kariera mrtva kot MySpace." Eden izmed uporabnikov Twitterja pa je celo zatrdil, da je pevka publiko pozdravila z besedami: "Poljska, radi vas imamo." Seveda pa so se našli tudi takšni, ki jim je bil koncert všeč.

V Madonnini glasbi so v Londonu sicer uživala tudi nekatera slavna imena, med drugim Kylie Minogue, George Michael, Kate Moss, Naomi Campbell in član skupine U2 Adam Clayton.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.