Magazin > Film & Glasba & TV
0 ogledov

Madonne najverjetneje ne bomo videli

Ljubljana Madonne zaenkrat ne bo videla. Žurnal24 main
Pop kraljica, ki bi morala čez dva tedna nastopiti na Hipodromu Stožice, je po neuradnih informacijah odpovedala svoj nastop.

Koncert v sklopu turneje Sticky & Sweet naj bi bil do nadaljnjega prestavljen, kar pa so organizatorji zanikali. V Eventimu namreč pravijo, da tovrstnih informacij o koncertu še niso prejeli ter da vse novice prihajajo s strani Lupa Promotion. Od njih pa smo, zanimivo, neuradno izvedeli, da je koncert res odpovedan.

Zaenkrat naj bi se neuradno vedelo tudi, da Madonnin let v Ljubljano (še) ni odpovedan. Je pa res, da se letalski prevozi odpovedo v zadnjem trenutku. Več informacij o tem, ali bo koncert odpovedan ali ne, bo znanih v petek zjutraj. Glede na naše vire iz Londona in Budimpešte pa naj bi organizatorji v petek uradno sporočili, da Madonne v Ljubljano ne bo.

Svež plakat na Celovški cesti © Žurnal24

 
Promocija še vedno poteka
Medtem ko nam organizatorji še vedno ne znajo povedati točnega odgovora, pa so v Ljubljani še danes zvečer lepili plakate, ki promovirajo Madonnin koncert. Okoli osme ure zvečer, ko se je že govorilo o odpovedi, so delavci poprijeli za delo in na Celovški cesti na ogled postavili dva sveža plakata.

Slaba prodaja kart

Glavna vzroka za morebitno odpoved koncerta naj bi bila izredno slaba prodaja kart (okoli 25 tisoč) ter dejstvo, da organizatorji niso našli glavnega lokalnega sponzorja, ki bi prispeval še dodatnih 250 tisoč evrov. Nezanesljivi viri pa pravijo, da naj bi se vstopnice na Petrolovih bencinskih črpalkah prodajale zelo dobro, celo bolje kot za katerikoli koncert do zdaj.

Na spletu je še vedno mogoče kupiti vstopnice, katerih cena se giblje od 60 do vrtoglavih 550 evrov.

Zaradi odpovedi Madonninega koncerta pa bodo bržkone razočarani tudi mnogi oboževalci Lennyja Kravitza , ki so vstopnice za Lennyjev – prav tako odpovedan – koncert lahko zamenjali za Madonnin spektakel.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.