Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Madonnin film W. E. požel številne kritike

Madonna
1/10
Reuters
Zadnji film pop zvezdnice Madonne W. E. so kritiki na beneškem filmskem festivalu označili za "izredno neumnega“ in "neprepričljivega“.

Zvezdnica je režirala kraljevsko dramo, ki dokumentira škandalozno razmerje med britanskim kraljem Edwardom VIII. in ameriško ločenko Wallis Simpson - ko se je v javnosti razvedelo za njuno ljubezensko afero, se je leta 1936 monarh odrekel svojemu položaju. Film je bil v četrtek premierno prikazan na beneškem filmskem festivalu, prve ocene filma pa mu niso bile nič kaj naklonjene. "Film ni nobena mojstrovina,“ piše britanski The Independent, medtem ko se kritika angleškega The Timesa glasi: "Vsi prizori bi bili lahko zlahka pop videospoti ali oglasi za parfum.“

Britanski Guardian je filmu podelil le eno zvezdico, njihov kritik Xan Brooks pa ga je označil za "izredno neumen, pogubno posnet film. Njena režija je tako neurejena, da se le stežka kvalificira kot režija.“ Medtem pa Emma Pritchard Jones iz Grazie pravi: "Navsezadnje je nestvaren, kot je nestvarna polnočna modra šifonasta obleka, ki jo Wallisova nosi na večerji s kraljem“.

No, vseeno pa niso vse kritike tako ostro nastrojene. Britanski Daily Telegraph je film označil za "boljši, kot je bilo pričakovati“ in "ne brez zabavnih trenutkov“.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.