Magazin > Film & Glasba & TV
71 ogledov

"Maestro Sista'z so bile zanič"

Slovenija ima talent SIT Maestro Sista'z
1/3
Miro Majcen/POP TV
Sinoči se je odvila prva polfinalna oddaja tretje sezone šova Slovenija ima talent, ki nam je prinesla prva finalista. To sta postala skupina Maestro Sista'z in pevec Žiga Lakner.

Za veliki finale so se sinoči borili še 12-letna pevka Janina, skupina DD Stars, The SIT Group ter Mitja Jeršič, a uspelo je le Žigi Laknerju in skupini Maestro Sista'z. Žigo so za prvega finalista izbrali gledalci, Maestro Sista'z pa so v finale poslali žirantje, ki so se odločali med njimi in The SIT Group, ki so ju gledalci uvrstili na drugo in tretje mesto. Odločitev žirantov, da naprej pošljejo skupino, ki pri gledalcih ni bila deležna takšne podpore kot The SIT Group, je pri gledalcih in komentatorjih na spletnih straneh povzročila val negodovanja in jeze. Žirant Damjan Damjanovič je bil namreč za to, da dajo priložnost The SIT Group, Ana pa je bila drugačnega mnenja. Branko ji je sledil, zato so ga gledalci označili za copato.

Mnenje gledalcev

"Če je to plesni presežek res ne vem kam gleda ta Ana sigurn so ji Maestro plačal itak je vse ena kuhna Branko itak tako glasuje kot mu pove Ana," je na uradni spletni strani šova komentiral Matej42. Z njim se je strinjal tudi komentator Qwaa: "Brane-navadna copata. A sploh ve, kaj je to TALENT? Ne nekaj, kar se da naučit. Saj ne veš, a si gledal Maestro, al pa Maestro'sis-TO je bilo čisto kopiranje, po mojem si niti polfinala niso zaslužile. Žalostno." Svoje sta dodala tudi Milicevic in b.u.d.a.l.e.: "Moje mnenje je da so pršle naprej itak sam zard imena pa mentorstva unga iz maestra. Totalno nezasluženo!" ter: "Maestro sis so bile zanič in neusklajene pevska skupina si je zaslužila napredek. Sramota žirantov."

Večina se jih je strinjala, da je Žiga "zakon", kot drugega polfinalista pa bi najraje videli DD Stars ali The SIT Group. "Žiga je zasluženo v finalu, ker je res čudovito odpel in je s svojim glasom nekaj posebnega," je zapisala Tasha22, pohvalili so ga tudi na Facebooku: "Žiga Lakner ima res talent in si zasluži tudi zmago." ter: "Popolnoma zasluženo, tak glas kot ga ima on, ga imajo redki ljudje."

Na udaru tudi žirija

Veliko so imeli povedati tudi čez žirante, predvsem čez Ano in Branka: "Branko je samo Anina copatka. On bi poslal naprej SIT, pa ni hotel prizadet Ane in je poslal plesno grupo, ki si pa tega ni zaslužila," je prepričan Primzy981, Vrtnar pa je dodal: "Kakor glasuje Ana, tako tudi Branko...Ste opazili to?"

Na Facebooku so se strinjali z njimi: "Žirija totalno razočaranje.. res.. punce so prišle naprej samo zato, ker so maestrovci učitli.. plesale pa danes res niso nič posebnega.. The sit group pa so bili super.. mah..razočarana..totalno.. in če že gremo NA POŠTENO IGRO pol bi mogli prit dalje tisti, kateri so imeli drugi največ glasov..in to so bili SIT GROUP..sram vas bodi žirija za tako ne ferigro."

Komentarjev 11
  • Marija Logar 22:42 07.maj 2013.

    Maestro Sista'z si definitivno niso zaslužile finala. Branko, kot žirant si me popolnoma razočaral. Tokrat je bil tvoj glas odločilen, pa si zatajil na celi črti, kajti mislil si z Anino glavo. Tako je resničen talent izpadel, naprej pa je ...prikaži veče šla zelo slaba kopija Maestra, žal.

  • Danilo Volčina 00:25 07.maj 2013.

    Bo pa Žiga lažje zmagal....

  • tooomy 19:11 06.maj 2013.

    Najbolje da jih preimenujemo v Čakamiš Sista'z !