Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Magnifico še s štirimi rajca

Največji zvezdnik koncerta Schengenfest in the City je Magnifico z zasedbo Turbo Žurnal24 main
Schengenfest in the City. Danes ob 20. uri na Gospodarskem razstavišču.

Najbolj seksi žur v mestu, kot obljubljajo organizatorji, v Ljubljano prinaša smetano dogodkov, ki so se odvili na tridnevnem poletnem festivalu Schengenfest v belokranjski Vinici ob Kolpi.

Nismo največji, smo pa najbolj seksi!
Slogan Schengenfesta
"Največja zvezda žura bo Magnifico z zasedbo Turbolentza. Žur pa bo trajal vse do 3.30, saj bodo vsi bendi imeli samostojne koncerte," je napovedal Bojan Rojko, ki skrbi za odnose z javnostmi.

Jinx pesti bolezen

Med nastopajočimi naj bi bila tudi zagrebška retro pop zasedba Jinx, a je zaradi bolezni ne bo.

Cena vstopnice je 27 evrov, za študente pa 19 evrov.

So pa druga imena dovolj močna, da bodo držala žur pokonci, saj bodo poleg Magnifica, ki bo poživil žur s turbo pop komadi, nastopili Ali En z družbeno pikrimi funk rap uspešnicami, trubači Bobana in Marka Markovića, "dobri profesor" Pero Lovšin, zasedba Legalno kriminalno ter plesna skupina Maestro.

 

S Kolpe v mesto

Schengenfest je v treh letih pridobil že skoraj 20 tisoč obiskovalcev, kar je za slovenske razmere dober dosežek. Osnovna ideja “najbolj seksi” festivala, ki poteka zadnji konec tedna v juliju, je ob glasbi in zabavi širiti dobro voljo in smeh. Kako jim bo to prvič uspelo zunaj Bele krajine, bomo vedeli že jutri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.