Magazin > Film & Glasba & TV
124 ogledov

Maja in Niko sta se razšla

maja Planet TV
Šov Kmetija: Nov začetek usodna za mlado ljubezen

Maja in Niko nista zdržala stresa. Že od samega vstopa v šov sta se 19-letna golobčka prepirala, večinoma zaradi Majine ljubosumnosti. Odnos med njima je bil vsak dan slabši. Maja mu je očitala, da ji ne kaže svoje ljubezni, da premalo hodi k ograji, da ostali manipulirajo z njim in da se šopiri kot petelinček.

Verjela je sotekmovalcem, ki so ji nosili informacije o Niku, svojemu fantu pa ne. "Zakaj drugim govoriš, da lažem? Dominiki in Fakiju si to rekel,“ se je glasila ena od obtožb. Faki naj bi sicer Maji tudi rekel, da je Niko izjavil, da se ne obremenjuje s tem, če se njegova zveza konča, saj ima še Anito. Niko je to zanikal, a žal ni pomagalo. Tudi njegove besede, da ne more brez nje, njenega razpoloženja niso spremenile. "Ne gnajvi me več,“ mu je za konec še zabrusila v obraz in odšla.

"Z njim se ne morem pogovoriti, ker je agresiven in se hinavsko smeji, ker misli, da je ne vem kaj. Z njim nočem imeti nič več,“ je v joku povedala.

Oba sta uteho poiskala pri sotekmovalcih. Maja se je obrnila na Dominiko, ki ji je svetovala, naj uživa in se ozre po drugih fantih. "Nisi zastonj Maja. Čebelica Maja, ki skače s cveta na cvet in išče boljši med.“

Niko pa je odšel k Aniti. "Če je ona žalostna, moram biti tudi jaz. V zvezi se je treba prilagajati,“ se je razgovoril o Majinih napakah Niko.

Komentarjev 6
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:02 21.september 2015.

    Ne gledam tega šova ampak lahk pa povem da velikrat punce nasedejo govoricam.

  • KOJAK 08:55 21.september 2015.

    Kakšen je profil človeka, ki gleda te štale, kmetije in drug šoder in potem še komentira?

  • Avatar mike1968
    mike1968 08:49 21.september 2015.

    agresiven je? HMČe sem dobro videl je bila ona zelo agresivna, sploh z besedami v slogu "tele zarukano" itd. Ta mala je agresivna od samega ljubosumja.Niko sedaj pa čakamo kakšno akcijo z Anito ;)